Situació dels entrenaments de la pedrera del Tau Castelló

Nosaltres com a club, com la majoria de pares i jugadors, desitgem que com més aviat puguem entrar en la normalitat d’entrenaments i partits, sempre amb les màximes garanties possibles així com seguint els protocols. També, altres pares ens han manifestat que hauríem d’esperar i que els seus fills vindran quan la normalitat arribi. Nosaltres tenim total dependència de les normes que marqui tant Conselleria de Sanitat de GVA com l’Ajuntament de Castelló.

Passem a informar-los de la situació de cada un dels nostres equips:
EQUIPS DE LLIGUES NACIONALS: Leb Or I EBA El Consell Superior d’Esports i la FEB permeten els entrenaments i la competició sempre que els seus components passin tests d’antígens 72 hores abans de cada partit.
EQUIPS QUE PUGUIN CLASSIFICAR PER FASES NACIONALS: Junior A, Cadet A, Infantil A Conselleria va treure la normativa que des del dia 1 de març podrien entrenar. L’Ajuntament en principi va dir que no tot va rectificar el dia 3. Actualment aquests equips tenen permís de l’Ajuntament per entrenar en instal·lacions municipals i els seus competicions es reprendran el dia 14.
ALTRES EQUIPS DE CISTELLA GRAN: Sènior C, Junior B, Cadet B, Infantil B i C Fins a nova ordre no disposem d’instal·lacions ja que Ajuntament i UJI de moment no ens les faciliten. Atès que el club no disposa de pistes a l’aire lliure amb cistelles reglamentàries hem d’esperar a el dia 15 llevat que la resolució de Conselleria i Ajuntament ho permeti abans. Si algun altre club pot entrenar, està ocupant les instal·lacions que durant tota la temporada està utilitzant, com nosaltres ho farem quant ens permetin entrenar al pavelló. L’Ajuntament no té disponibilitat de més pistes a l’aire lliure de cistella gran.
EQUIPS DE MINI: Aleví A, Aleví B, Benjamí A i B L’Ajuntament no ens cedeix les seves instal·lacions. Hem pogut gestionar dues pistes de mini exteriors en el col·legi Sant Cristòfol. El dia 2 dimarts i des de llavors coordinar els entrenaments d’aquests 4 equips en les condicions permeses per Conselleria. Fins a 4 jugadors amb el seu entrenador a l’aire lliure i sense contacte.
ALTRES EQUIPS: Prebenjamí I Baby Aquests equips com sabeu no tenen compromisos en competicions federades. Estem intentant gestionar alguna pista a l’aire lliure no municipal per iniciar els entrenaments amb fins a 4 jugadors amb el seu entrenador a l’aire lliure i sense contacte. Esperem aviat entrenar a les nostres pistes habituals.

És el nostre interès arribar el més aviat possible al fet que tots els jugadors de club puguin entrenar com més aviat millor. El club serà respectuós amb la decisió d’aquells pares que no permetin als seus fills entrenar fins a la normalitat. En qualsevol circumstància continuarà aplicant els protocols que ens marquin institucions sanitàries i Ajuntament. En aquests moments difícils per a tots us demanem comprensió per la vostra part. Ens posem a la vostra disposició i qualsevol dubte podeu consultar-la amb Tony Ripoll per equips mini, tno.627063818, i per cistella gran amb Ximo Ribelles, tno.671555508. Des del club desitgem el millor a tots els jugadors i les seves famílies i que aviat tinguem la normalitat necessària.

Salutacions i atentament,

Luis García Sainz, en nom de la Junta Directiva

 

 

 

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: