Set empreses de calcer de la Comunitat Valenciana participen en la fira internacional Pure London

Set empreses de calcer de la Comunitat Valenciana participen, des d’ahir dia 16 de juliol i fins demà dimarts, 18 de juliol, en la Fira internacional Pure London.

Aquesta acció forma part, per segon any consecutiu, del Pla de Promoció Exterior i ha sigut organitzada per l’Ivace en col·laboració amb Avecal i Shoes from Spain amb l’objectiu de millorar la visibilitat i imatge del sector del calçat de la Comunitat Valenciana en un mercat estratègic com el Regne Unit.

Per a aconseguir-ho, es convida a periodistes, influencers especialitzats en calcer, així com empreses i contactes amb potencial interés i relacions en aquest mercat. Concretament, les marques presents en la present edició són Lodi, Hispanitas, Wonders, Magrit, Lola Cruz, Pedro Miralles i Chie Mihara.

De les 7 empreses que participen, 5 repeteixen assistència a la fira després de la seua presència en aquest certamen en l’edició del passat any també amb l’Ivace.

L’acció utilitza el lema Shoes from Spain, Made 4 You in València Region, i consisteix en una presentació d’algunes mostres de les 7 empreses participants en un estand de 24 metres quadrats.

L’estand de la Comunitat Valenciana està situat en l’espai dedicat a calcer i complements en la fira londinenca a fi de mostrar l’oferta de la Comunitat al públic assistent. L’exposició gira entorn dels segments de Cerimònia i mare de la núvia, Dissenyadors, Sostenibilitat i Confort.

A fi d’aconseguir un major rèdit d’aquesta acció, l’Ivace ha creat una landing page específica de l’esdeveniment amb la informació rellevant de les empreses participants.

Exportacions calcer

Les exportacions de calcer d’Alacant han aconseguit un valor de 492,11 milions d’euros en el primer quadrimestre de 2023, la qual cosa representa un increment del 3,82% respecte al mateix període de l’any anterior.

El Regne Unit, destí de l’acció promocional organitzada per l’Ivace i Avecal, se situa com a huité mercat destí de les exportacions alacantines de calcer, amb un valor de 22,67 milions d’euros, un 5% menys que en el mateix període de l’any anterior.

Els principals destins són França, amb 78 milions d’euros i un ascens del 16%, seguit d’Itàlia, amb 74 milions d’euros i un creixement del 11,5%. Li segueix Alemanya, amb 55 milions d’euros, els Estats Units amb 41,7 milions d’euros i Portugal, amb 30,5 milions d’euros. A continuació se situen Països Baixos i Turquia, amb destacats increments del 52% i del 70% respectivament.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: