Serra d’en Galceran reivindica al Consell de Puig la inversió necessària per atendre els veïns de l’interior amb infraestructures suficients

L’alcalde de la Serra d’en Galceran, Joan Carles Mateu, reivindica al Consell de Puig la inversió necessària per atendre els veïns de l’interior amb prou infraestructures i serveis. Amb aquest objectiu, Mateu sol·licita a la Generalitat que atengui la demanda de l’Ajuntament de la Serra d’en Galceran perquè arribi un ajut necessari per a l’adquisició d’un habitatge a la plaça Major dels Ibarsos, un dels tres nuclis poblacions de la localitat, per poder destinar-la a instal·lacions municipals i atendre les necessitats dels veïns.

“Els veïns es mereixen comptar amb unes instal·lacions municipals en condicions, per això cal que la Generalitat atorgui l’ajut que li sol·licitem i respongui a la nostra demanda”, explica Mateu.

L´alcalde de la Serra d´en Galceran ha estat acompanyat aquest dijous pel secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella, així com pel diputat autonòmic Rubén Ibáñez. “Cal que Puig demostri amb fets la sensibilitat que diu que té amb els pobles de l’interior, ja que la realitat és que la nostra petició continua sense tenir resposta”, afirma l’alcalde.

“L’ajuda de la Generalitat és necessària per a municipis com el nostre, on el pressupost és molt limitat, però les necessitats s’han d’atendre. Per això demanem al Consell que ens doni l’ajuda necessària per a l’adquisició d’un immoble a la plaça Major dels Ibarsos i poder donar a l’associació de mestresses de casa, als jubilats i als veïns en general un espai més adequat als seus necessitats actuals”, explica l’alcalde de la Serra d’en Galceran, Juan Carlos Mateu.

Per part seva, el secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella, i el diputat autonòmic Rubén Ibáñez destaquen la necessitat que la Generalitat atengui les peticions de municipis com la Serra d’en Galceran, que compta al voltant d’un miler de veïns però la població dels quals està disseminada en tres nuclis poblacionals: Serra d’en Galceran, Los Rosildos i Els Ibarsos, per la qual cosa la tasca de gestió de l’Ajuntament és més difícil pel baix pressupost.

“Municipis com la Serra d’en Galceran mereixen una sensibilitat especial si realment es vol apostar per l’interior de la província i perquè no hi hagi veïns de primera i de segona categoria en funció d’on resideixin”, subratlla el secretari general del PP de la província de Castelló.

“Una vegada més, el Consell de Puig demostra l’abandó a què té sotmès a la província de Castelló i que afecta més si és possible als petits municipis. Les inversions no arriben”, lamenta el diputat autonòmic Rubén Ibáñez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: