Sergio Toledo: “El pressupost municipal de 2024 de Castelló de la Plana contempla l’import per a les expropiacions del 100% dels terrenys per on passa la ronda Oest”

El regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Sergio Toledo, ha assegurat que “el pressupost municipal de 2024 contempla l’import per a les expropiacions del 100% dels terrenys per on passa la ronda Oest”. “Són entorn de 5 milions d’euros que inclourà totes les expropiacions de la zona i per tant és el primer pas per a desbloquejar una infraestructura molt necessària a la ciutat”, afig. Unes declaracions que ha realitzat en resposta a les noves acusacions de la portaveu del Partit Socialista a l’Ajuntament, Patrícia Porta.

Toledo aclareix als socialistes que “des que arribem al govern s’han produït nombroses reunions amb la Consellera d’Infraestructures i Territori, el director Territorial i tècnics de l’administració autonòmica i local amb la finalitat d’avançar de la mà en una obra molt demandada i que posarà en servei tot l’anell de circumval·lació del nucli urbà”. En aquest sentit, l’edil recorda que el president Carlos Mazón ha desbloquejat l’execució de l’últim tram de la ronda, fruit del treball conjunt entre l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria d’Infraestructures i Territori.

“En tot just quatre mesos hem aconseguit que l’obra estiga reflectida en els pressupostos de la Generalitat Valenciana amb un Pla Pluriennal d’Inversió en la Ronda, en la qual es contempla per a 2024 una partida econòmica de 175.000 euros per a començar la licitació de les obres, 12 milions d’euros en 2025, 12 milions més en 2026 i 4 milions en 2027, amb la previsió que les obres puguen començar en 2025”, assegura.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: