Sentiment etern a la Ruta d’Art Urbà del València CF a Riba-roja de Túria

La I edició de la Ruta d’Art Urbà del València CF, el KM.0 de la qual es localitza al costat de la Llotja VIP de Mestalla, té parada imprescindible a Riba-roja de Túria.

Al Parc Natural del Túria (Riba-roja), es pot visitar l’obra guanyadora realitzada per l’artista Yeko.

L’escena representa un jugador entrant a l’estadi amb un nen. El primer, que vesteix equipatge dels primers anys del Club i porta una pilota de cuir, fa referència al passat; mentre que el segon vista l’equipatge actual com a signe de present i futur del València CF. En conjunt, els dorsals formen l’any d’inauguració de Mestalla, 1923. També a la grada inferior ia la samarreta s’al·ludeix a aquest centenari. Com a detall, a la grada superior s’observa una pancarta en homenatge a Roberto Gil, llegenda valencianista de Riba-roja.

Yeko ha estat acompanyat al moment final de la realització de l’obra per l’ambaixador del Club Miguel Ángel Bossio, l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, la regidora de Turisme, Mª Esther Gómez, i el regidor d’Esports, Francisco Javier García.

La Ruta d’Art Urbà del València CF és fruit de la col·laboració entre la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promoure la incorporació de l’art urbà de qualitat com a via d’expressió cultural i artística, per crear un itinerari turístic de referència, vinculat al València CF, a la província de València.

De fet, el KM.0 de la Ruta va ser inaugurat a la prèvia del Trofeu Taronja amb representants del València CF, la Fundació VCF, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Després de Cullera i Riba-roja de Túria, Sueca és la parada següent de la I Edició de la Ruta d’Art Urbà del València CF.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: