Sanitat treballarà per fidelitzar els professionals i donar resposta als departaments amb places de difícil cobertura

El secretari autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce, ha destacat aquest dimecres a Alcoi que “els reptes dʻaquest departament de salut són els reptes de la Conselleria de Sanitat”. En aquest sentit, ha assenyalat que “sabem que és un departament amb places de difícil cobertura i en aquest sentit, com ja va avançar el conseller, treballarem en la creació d’un marc normatiu específic per atendre la situació concreta dels departaments de salut als quals de vegades costa atraure els professionals”.

Així mateix, ha indicat que la finalitat de la Conselleria és “poder oferir la mateixa atenció sanitària a qualsevol punt de la Comunitat Valenciana, que els ciutadans de tots els departaments de salut puguin accedir als mateixos serveis assistencials”.

Francisco Ponce també ha destacat “l´aposta del Consell per l´Atenció Primària, creant una nova direcció general d´Atenció Primària, que no existia fins aquest moment”.

El secretari autonòmic de Sanitat, ha visitat l’Hospital Verge dels Líris d’Alcoi, per presentar part del nou equip directiu del departament de salut d’Alcoi. L’acte també ha comptat amb l’assistència de la directora general d’Atenció Primària, Eva Suárez, i la directora general d’Atenció Hospitalària, Maria Jesús Arilla.

A l’acte de presa de contacte amb els professionals del departament de salut d’Alcoi, han acompanyat el nou gerent del departament de salut d’Alcoi, Alfredo Rizo Valero, Santiago Aniceto, que estarà a càrrec de la direcció Econòmica, Adela Salieto, la nova directora d’Infermeria del departament; i Belén Abad, directora d’Infermeria d’Atenció Primària. Un equip que Francisco Ponce ha qualificat com a “il·lusionat i que coneix perfectament el departament”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d