Sanitat publica la licitació de la redacció dels projectes i la direcció de les obres de construcció del nou centre de salut de Pedreguer

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la Plataforma de contractació la licitació de la redacció dels projectes i la direcció de les obres de construcció del nou centre de salut de Pedreguer. Aquesta infraestructura, que substituirà l?actual centre de salut, costarà 254.349,68 euros.

El nou centre de salut comptarà, entre d’altres, amb cinc consultes de medicina de família, tres d’infermeria; una consulta de Pediatria, una consulta d’Infermeria pediàtrica; zona d’Extraccions, Tractaments i Urgències; Punt d’atenció continuada i àrea d’atenció a la dona. En total, la instal·lació tindrà una superfície útil de 1.406,25 m2.

L’objectiu és que el nou edifici necessiti una baixa demanda energètica, gairebé nul·la. Per procurar que les instal·lacions siguin tan eficients com sigui possible i una climatització amb la mínima aportació energètica, s’aposta pel correcte aïllament i ventilació, sense que es produeixin variacions de les condicions òptimes de confort ambiental interior. Una altra mesura passa per dotar l’edifici de generació d’energia pròpia per mitjà de renovables.

El nou centre de salut de Pedreguer, la construcció del qual es preveu que es liciti el proper any, és una de les inversions contemplades per a la província d’Alacant al Pla Créixer de millora d’infraestructures sanitàries 2021-2023, que preveu un total de 96 actuacions : 58 es realitzaran a centres d’atenció primària i 38 a hospitals, amb una inversió de més de 658,3 milions d’euros.

Del total d’aquestes intervencions, 34 es faran a la província d’Alacant, amb una inversió de 224,7 milions d’euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: