Sanitat nomena José Luis Poveda Andrés nou gerent de l’Hospital La Fe

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha nomenat José Luis Poveda nou gerent de l’Hospital La Fe en substitució d’Eva Salvo.

Doctor en Farmàcia per la Universitat de València, José Luis Poveda Andrés ha exercit el càrrec de director de l’Àrea Clínica del Medicament i cap de servei de Farmàcia Hospitalària de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe des de fa dues dècades.

José Luis Poveda compta amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de la farmàcia hospitalària, presidint la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) en el període comprès entre el 2008 i el 2016. Actualment, dins d’aquesta Societat Espanyola coordina el Grup de Teràpies Avançades i el Grup de malalties rares i medicaments orfes.

Així mateix, des del 2016 ha estat president de la Comissió Nacional de l’Especialitat de Farmàcia Hospitalària del Ministeri de Sanitat fins al mes de juny passat. A més, exerceix com a professor associat de Ciències de la Salut a la Universitat de València.

Aquest nou càrrec s’afegeix a l’extens currículum de José Luis Poveda, nomenat recentment acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana i és acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia.

El doctor Poveda ha cursat el Màster en Salut Pública i Administració de Sistemes Sanitaris de la Universitat de València; el de Direcció Mèdica i Gestió Clínica de la Universitat Nacional d´Educació a Distància de Madrid i el Màster en Economia de la Salut i del Medicament de la Universitat Pompeu Fabra.

Al llarg de la seva carrera professional ha presentat més de 800 comunicacions i ponències a cursos i congressos nacionals i internacionals i és autor de més 300 articles en revistes nacionals i estrangeres. En aquesta línia, compta amb la participació a més de 100 capítols de llibres i monografies científiques.

José Luis Poveda ha estat guardonat amb més de 30 premis per diferents institucions sanitàries i societats científiques, per la tasca assistencial, docent i de recerca.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: