Sanitat licita per més d’1,1 milions d’euros les obres de construcció del nou Consultori Auxiliar de Vilafamés

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la Plataforma de Contractació la licitació de les obres de construcció del nou Consultori Auxiliar de Vilafamés, per un import d’1,1 milions d’euros.

Aquest nou centre sanitari, que s’ubicarà al carrer Germanes Mas número 10 de Vilafamés, comptarà amb una superfície total construïda de 409,63 metres quadrats, on s’aixecarà el nou edifici de dues plantes, que acollirà els serveis assistencials.

El consultori de Vilafamés pertany a la Zona Bàsica de Salut 14 del departament de salut de Castelló, i se situa a la comarca de la Plana Alta. La posada en marxa d’aquest nou centre sanitari permetrà oferir a la població d’aquest municipi una atenció sanitària de més qualitat.

Actualment, el centre té una població assignada de 8.771 persones, ja que a més de Vilafamés atén també la població de Vall d’Alba, Cabanes, La Pobla Tornesa i les Useres. Així mateix, aquest centre assistencial atén aproximadament 100.000 consultes cada any.

El nou consultori disposarà d‟àrea de medicina de família amb una consulta de medicina i una altra d‟infermeria, àrea de pediatria amb una consulta per a pediatre i una altra d‟infermeria pediàtrica, una àrea administrativa, sala d‟urgències, una àrea d‟admissió i recepció , així com espais destinats a serveis generals com magatzem, cambra de neteja, lavabos, etc.

Pel que fa a la distribució, a la planta baixa del nou edifici s’ubicaran les àrees de medicina familiar, pediatria, urgències, la zona de recepció, així com espais dedicats a serveis generals.

D’altra banda, la primera planta es destinarà a la zona per al personal sanitari amb vestidors adaptats i una sala d’estar. A més, en aquesta planta s’ubicarà el magatzem de neteja general i un espai polivalent per a reunions i activitats de formació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: