Sanitat licita per gairebé quatre milions d’euros la construcció del nou centre sanitari d’Oliva

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la Plataforma Pública de Contractació la licitació de les obres de construcció del nou centre sanitari Sant Francesc d’Oliva per un import total de 3.917.369,13 euros i un termini d’execució de 15 mesos . Aquesta infraestructura substituirà l’actual consultori auxiliar, que es diu igual i és al número 9 de la carretera de Pego.

La nova construcció tindrà una superfície total propera als 2.000 metres quadrats, i s’hi traslladarà la base de l’ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que ara està radicada al centre de salut del carrer Historiador Bernardino Llorca.

La zona coberta per estacionar el vehicle sanitari es completarà amb tots els serveis que necessita el personal d’emergència: sala de treball, lavabos-vestuaris, cuina, menjador, dormitoris i magatzem.

A més de la base SAMU, el nou centre de salut disposarà d‟àrea de recepció i treball social; sis consultes de medicina de família, altres tantes d’infermeria; dues consultes de pediatria i una d’infermeria pediàtrica; àrea dextraccions i tractaments, i àrea datenció a la dona.

Es tracta, doncs, d’un projecte amb més serveis i més equipaments dels previstos inicialment, capaç d’atendre les necessitats presents i futures de la localitat. En concret, gairebé la meitat de la població d’Oliva tindrà assignat el centre de salut nou i l’altre 50% serà assistit a l’actual, el del carrer Historiador Bernardino Llorca.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: