Sanitat licita per gairebé 335.000 euros la redacció dels projectes i la direcció de les obres de reforma i ampliació del centre sanitari integrat de Buñol

La Conselleria de Sanitat Universal Salut Pública publicarà dilluns a la Plataforma de Contractació la licitació de la redacció dels projectes i la direcció de les obres de reforma i ampliació del centre sanitari integrat de Buñol. Limport daquesta licitació és de 334.735,50 euros i el termini dexecució total de lobra sestima en 14 mesos.

L’edifici d’ampliació se situarà a la parcel·la ubicada a l’Avinguda Rafael Ridaura número 17, el mateix carrer on ara està radicat el Centre Sanitari Integrat de Bunyol. En total, s’edifica sobre una superfície de 12.402 metres quadrats. Aquesta parcel·la ja està cedida per a ús sanitari.

L’espai addicional servirà per implantar noves àrees sanitàries així com per reformar i optimitzar part de les existents. A més, l’edifici d’ampliació es connectarà amb el centre sanitari actual, de manera que compleixi accessibilitat en la connexió ia totes les plantes.

En concret, els nous espais albergaran una ampliació de l’actual Àrea de Medicina de Família amb dues noves consultes mèdiques i cinc més d’infermeria, una ampliació de la Unitat de Rehabilitació que preveu engrandir el gimnàs actual així com els vestidors, obrir una Àrea de Treball Social i fer més grans tant la zona d’Extraccions i Tractaments que funciona actualment com l’Àera d’Especialitats, on es preveu habilitar una nova consulta polivalent.

Així mateix, es traslladaran a les noves instal·lacions el Punt d’Atenció Continuada actual, l’àrea d’Atenció a la Dona i la Unitat de Salut Mental.

La construcció tindrà un consum energètic gairebé nul, en línia amb l’estratègia mediambiental i energètica de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que estableix que les intervencions sobre les infraestructures sanitàries han de tenir present la minimització dels efectes sobre el canvi climàtic i el compromís amb el desenvolupament sostenible i la millora de leficiència energètica.

D’altra banda, l’edifici nou oferirà la màxima flexibilitat dels espais per garantir-ne l’adaptació a necessitats assistencials futures o canvis en el seu funcionament.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: