Sanitat licita les obres per construir el nou centre de salut Sequiol de Castelló per 2,3 milions d’euros

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat les obres de construcció del nou centre de salut Sequiol de Castelló per un import de 2.340.261,83 euros. Aquestes instal·lacions, que són molt a prop de l’antic consultori de Constitució, disposaran després de la reforma de gairebé el triple de la superfície assistencial.

El nou centre de salut Sequiol s’ubica a l’Avinguda Burriana cantonada amb el carrer Herrero i oferirà més atenció sanitària ja que passa de ser un consultori auxiliar a un centre de salut amb més consultes i professionals.

El nou espai compta amb dos accessos independents i zones de triatge ubicades estratègicament per si cal establir doble circuit d’entrada i sortida.

Segons el pla funcional, el nou disposa d’una àrea de recepció; una àrea de medicina de família amb set consultes mèdiques, sis d’infermeria i una de polivalent; una consulta de pediatria, una altra d´infermeria pediàtrica i una tercera que podrà tenir diferents usos. D’altra banda, estarà dotat d’una àrea d’extraccions i tractaments, una altra de treball social i una àrea administrativa i magatzem.

La superfície total dels locals que es convertiran en centre de salut és de 896,50 metres quadrats (gairebé el triple que el consultori Constitució) i el termini estimat per a l’execució de les obres, una vegada adjudicat el projecte de construcció, és de 8 mesos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: