Sanitat licita la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció de el nou centre de salut La Condomina

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha tret a licitació la redacció de el projecte i la direcció de les obres per a la construcció de el nou centre de salut La Condomina de el Departament de Salut Sant Joan d’Alacant. La licitació es publicarà en breu a la plataforma de contractació.

La construcció d’aquest nou centre de salut respon a la necessitat i l’objectiu de la Conselleria de Sanitat per adaptar la xarxa de centres d’Atenció Primària a les necessitats assistencials reals de la població, com és el cas d’aquesta zona d’Alacant, a causa de l’ increment de població i les característiques sociodemogràfiques.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló ha destacat que “la construcció d’aquest nou centre de salut suposarà una important millora de les dotacions sanitàries d’aquest barri i respon a el compromís que teníem d’accelerar aquest projecte per donar el millor servei assistencial als seus habitants “.

D’aquesta manera, Barceló ha indicat que “el nou centre de salut La Condomina tindrà una població assignada de 18.008 habitants: 13.694 en Medicina de Família i 4.314 en Pediatria”.

El valor de licitació de la redacció de el projecte i direcció de l’obra ascendeix a 512.895 euros, i la superfície sobre la qual es van a dur a terme les obres és de 3.245,50 m2.

El nou centre salut comptarà amb un programa assistencial que permetrà millorar l’atenció sanitària de la població. En concret, va disposar de 8 consultes de Medicina de Família i 4 consultes de Pediatria.

A més, comptarà amb determinades especialitats mèdiques com odontopediatria, Salut Mental Infantil, Treball Social, Unitat d’atenció a la dona, Cirurgia Menor Ambulatòria i Rehabilitació.

El pressupost estimat de les obres és de 5.500.000 euros i el termini d’execució des de l’inici de les obres és de 24 mesos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: