Sanitat licita la contractació de la redacció del projecte per construir unes noves consultes externes i un aparcament a l’Hospital d’Elda

La Plataforma Pública de Contractació publicarà ben aviat la contractació del servei de redacció del projecte per construir un nou edifici de consultes externes i un aparcament a l’Hospital General Universitari d’Elda. El pressupost per a la redacció del projecte és de 551.512,71 euros.

L´objectiu últim d´aquesta intervenció és ampliar els espais al´Hospital General Universitari d´Elda per obrir més consultes mèdiques, consultes d´infermeria, sales de cures i tractaments, sales polivalents i hospital de dia, entre altres prestacions. En concret, s’actuarà a 11.597,46 m2 per fer l’aparcament i en 5.068,73 m2 per a consultes externes.

A més, l’actuació permetrà ampliar, també en el futur, la cartera de serveis del Departament de Salut d’Elda. En aquest sentit, el nou edifici millorarà els serveis que es presten actualment i podrà oferir més en el futur sense interferir en el funcionament diari de l’hospital.

Els nous espais són també una oportunitat per habilitar aules de formació i reunions que facilitin als professionals l’intercanvi i l’ampliació de coneixements, a més d’impulsar l’activitat de les diferents comissions i comitès ja constituïts.

El nou edifici s’ubicarà a la parcel·la on ara hi ha l’aparcament del personal. Per això, el projecte preveu construir, a més de la nova estructura per a consultes, tres plantes d’aparcament en subterrani que donin servei tant al personal com als usuaris, i que s’exploti directament.

Aquesta actuació no només obeeix a la necessitat d’ampliar espais o de renovar instal·lacions, sinó que és una primera fase d’una actuació més completa a mitjà termini.

De fet, s’emmarca en el Pla Crèixer+, que preveu un total de 96 actuacions en infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana, de les quals 58 es faran a centres d’atenció primària i 38 a hospitals, amb una inversió de més de 658,3 milions d’euros, fet que suposa pràcticament quadruplicar la inversió realitzada en el període 2012-2015.

En concret, a la província d’Alacant, a més del nou edifici de consultes externes i de l’aparcament a l’Hospital General Universitari d’Elda, hi ha previstes un total de 34 actuacions, entre les quals hi ha l’ampliació de l’Edifici II del mateix centre hospitalari, amb una inversió de 224,7 milions d’euros, és a dir, el 37% de la inversió total.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: