Sanitat inverteix 62.000 euros en la reforma del consultori mèdic de Barx

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha invertit un total de 62.000 euros en actuacions per a la millora del consultori mèdic de la localitat de Barx pertanyent al Departament de Salut de Gandia. El gerent del departament, Joaquim Miñana i la directora d’Atenció Primària, Rosa Andreu, acompanyats per l’alcalde de la localitat, Miguel Donet, han visitat les instal·lacions del remodelat consultori.

Aquestes obres, realitzades per l’ajuntament de Barx, han suposat l’adequació integral de les instal·lacions i han consistit en l’habilitació de l’accés per a persones amb mobilitat reduïda amb l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’ampliació d’espais, la renovació dels lavabos, la remodelació de les consultes de medicina i infermeria, així com la substitució de les instal·lacions elèctriques, aire condicionat i il·luminació.

Les actuacions han permès, a més, ajustar l’edifici a la normativa vigent pel que fa a l’accessibilitat dels espais públics, i millorar els espais d’atenció mèdica i de serveis a les necessitats actuals.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: