Sanitat inicia el procés d’equipament del nou Hospital d’Ontinyent en licitar per 1,2 milions d’euros la compra de mobiliari i senyalització

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat el procés d’equipament del nou Hospital d’Ontinyent, fet que suposa un pas més per posar en marxa aquest centre hospitalari.

D’aquesta manera, Sanitat ha tret a licitació per valor d’1,2 milions d’euros dos contractes per a l’adquisició d’equipament, com ara la compra de mobiliari i la senyalització del nou centre.

En aquest sentit, dels gairebé 7 milions d’euros pressupostats aquest any per equipar el nou hospital d’Ontinyent, se n’han licitat 1.236.027, i abans de finalitzar l’estiu està previst l’anunci de licitació d’equipament per valor de més de 200.000 euros més.

Mentre les obres del nou hospital avancen “a bon ritme”, com ha explicat recentment la gerent del centre, Margarita Llaudes, el departament administratiu de contractació treballa en la primera dotació de mobiliari, equipació clínica i senyalètica amb què es posarà a servei el centre hospitalari a finals del proper any.

Aquests primers contractes que surten ara a licitació permetran començar a dotar de mobiliari i senyalització el nou centre. Consta de dos contractes un de mobiliari d’oficina, butaques, escriptoris, armaris i similars per valor de 802.334 euros i un segon per un import de 433.692 euros per a la senyalització i els suports de senyalètica, tant a l’interior com a l’exterior de l’Hospital. Tots dos anuncis es troben publicats a la plataforma de contractació del sector públic.

Amb una inversió en equipament que frega els 7 milions d’euros per a aquest any, està prevista l’adquisició abans de desembre d’equips per a consultes de totes les especialitats, mobiliari clínic, equipament auxiliar i els primers equips clínics com ecògrafs, electrocardiògrafs, equips de ventilació i equips de monitorització.

L’adquisició d’equipament que s’haurà de fer abans de finalitzar l’any, per a això es treballa en els processos administratius de contractació des de l’any passat.

La dotació final de l’equipament mèdic i clínic necessari, mobiliari sanitari i auxiliar i els equips d’alta tecnologia formaran part de les inversions de 2023, fet que suposa la major inversió en infraestructures sanitàries al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent dels últims anys .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: