Sanitat incorpora 50 nous rastrejadors militars a la base militar de Marines sol·licitats a el Ministeri de Sanitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública comptarà a partir d’aquest dimarts amb 50 nous rastrejadors militars que van a fer la seva tasca a la base militar de Marines.

Aquest personal ha estat posat a disposició de les comunitats autònomes per part de Ministeri de Defensa, prèvia sol·licitud a l’Ministeri de Sanitat i exercirà aquestes tasques diàriament, de dilluns a dissabte, després de rebre formació per part de personal de la Direcció General de Salut Pública i addiccions.

Aquestes noves incorporacions se sumen als 1.644 rastrejadors amb què compta actualment la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública tant en els centres de salut pública com en els centres d’Atenció Primària. En concret, hi ha 1.333 persones en els diferents Centres d’Atenció Primària dels departaments de salut, així com 311 persones que treballen tant a la Direcció General de Salut Pública i Addiccions com en els centres de salut pública existents a la Comunitat Valenciana.

En concret, la tasca dels rastrejadors és posar-se en contacte amb les persones amb resultat positiu de COVID-19 a través de PCR o test d’antígens que es comuniquen a el sistema sanitari perquè, a través d’enquestes epidemiològiques, els seus contactes puguin al seu alhora ser recuperats i la informació arribi a Atenció Primària.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: