Sanitat farà canvis en l’equip directiu de l’Hospital General de València a proposta de la nova gerent

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública farà efectius en els pròxims dies nous canvis en l’equip directiu del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), a proposta de la nova gerent, Immaculada Renart.

Així s’ha decidit aquesta mateixa tarda a la reunió extraordinària del Consell de Govern del Consorci Hospital General Universitari de València, presidida per la consellera, Ana Barceló.

Pedro Manuel López Rodó serà el nou sotsdirector gerent del CHGUV, en substitució de Francisco Quiles, que va cessar del seu lloc el passat 31 d’octubre per jubilació. Per la seva banda, Gonzalo Prim González serà nomenat director de Recursos Humans, en substitució de José Fambuena.

Llicenciat en Economia, Pedro Manuel López Redondo ha estat cap del servei d’Enginyeria del Departament de Salut de València Clínic-Malva-rosa des de setembre de 2016 fins a l’actualitat i amb anterioritat va exercir de director econòmic del Departament de Salut de València -La Fe (des de gener de 2013 fins a març de 2016), on prèviament va ser subdirector econòmic d’Infraestructures.

Gonzalo Delgado González és llicenciat en dret i ha estat cap de servei de Personal d’Atenció Primària del Departament Salut València-General.

Tots dos nomenaments es produeixen després del cessament per jubilació, el passat 31 d’octubre, del fins ara director gerent del Consorci, Enrique Ortega, que va ocupar el càrrec els últims quatre anys, des del seu nomenament en 2015. Aquesta dimissió va donar pas al nomenament del seu substituta, Inmaculada Renart, que fins llavors va ocupar el càrrec de sotsdirectora mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València.

Les altres persones que van cessar en els seus llocs la passada setmana són el fins a la data subgerent del Consorci Hospital General Universitari de València, Francisco Quiles, i la directora mèdica, Amparo Romero, tots dos per jubilació. El tercer cessament va ser el d’Ernesto Bataller, que ocupava el càrrec de director econòmic i financer.

Els cessaments es van fer efectius el dijous 31 d’octubre, i el dia 1 de novembre ja va prendre possessió del seu càrrec la nova directora gerent, que ara ha estat l’encarregada de proposar el nou equip directiu del centre.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: