Sanitat convoca un procediment extraordinari per a la inscripció en determinades categories deficitàries de el Departament de Salut de Torrevieja

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat una convocatòria per a un procediment extraordinari perquè les persones que ho desitgin puguin inscriure en determinades categories deficitàries de el Departament de Salut de Torrevella.

L’aplicació telemàtica d’inscripció estarà oberta des del 21 de setembre a el 6 d’octubre de 2021 a consultar aquí.

La inclusió de el Departament de Salut de Torrevella suposa que la contractació de personal necessari es realitzarà aplicant les disposicions que conté l’article 9 de la Llei 55/2003 de 16 de desembre de l’Estatut Marc de Personal Estatutari dels Serveis de Salut, i l’Ordre 4/2019 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es regula el procediment de selecció de personal temporal per a la cobertura de places estatutàries gestionades per la Conselleria amb competències en matèria de sanitat.

En la sol·licitud telemàtica, les persones interessades hauran d’indicar les seves dades personals així com els mitjans de localització (obligatori telèfon mòbil i / o correu electrònic) en què volen rebre les ofertes de treball.

En l’apartat de selecció de categoria, s’ha de seleccionar la categoria o categories (fins a un màxim de tres) i triar el Departament de Salut de Torrevella. El llistat de les categories que es poden seleccionar està publicat a la pàgina web: consultar aquí.

La gestió de les ofertes d’ocupació es porta a terme al Departament de Salut de Torrevella i es realitza en funció de les necessitats de recursos humans.

Des de la inclusió de el Departament de Salut de Torrevieja en les Llistes d’Ocupació Temporal d’Sanitat el passat mes de juliol, s’han inscrit ja en aquest departament 6.180 persones.

Finalment, cal assenyalar que les persones que s’inscriguin en aquest procediment extraordinari no formaran part de les llistes d’ocupació temporal de les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ni tindran per aplicables les situacions administratives descrites en l’article 23 de l’Ordre 4/2019, de 14 de novembre, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. En el cas de no acceptar els nomenaments seran excloses de les llistes extraordinàries, i en el cas de desitjar tornar a formar part d’elles, hauran de sol·licitar-d’acord amb el procediment establert en la convocatòria.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: