Sanitat anuncia que en sis mesos començaran els exàmens de les 13.000 places que ha tret a concurs

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha comunicat a les organitzacions sindicals de el sector que, en un termini de sis mesos, començaran els primers exàmens corresponents a les oposicions de 2017, 2018 i 2019.

Així ho han explicat representants de la Conselleria a la taula sectorial de Sanitat, que han recordat que la quantitat de places que abasten aquestes tres oposicions supera les 13.000. Abans d’aquesta data, entre juny i juliol, es publicarà la llista d’adjudicacions de 600 places d’infermeria que, passat a l’estiu, s’incorporaran als seus treballs en la sanitat pública valenciana.

El departament de Recursos Humans també ha atès en aquestes últimes setmanes més 16.000 reclamacions en referència a la gratificació extraordinària que es va lliurar a més de 40.000 empleats i empleades fa uns mesos. Un treball que segueix endavant perquè cap treballador o treballadora de el sector públic sanitari valencià quedi sense resposta.

Paral·lelament, la Conselleria està ja preparant tot el pla de vacances i reforços perquè aquest estiu es desenvolupi per als treballadors i treballadores de la sanitat valenciana amb la major normalitat possible. Tot això mentre es prepara el pla de reforç de places que va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, per incrementar els efectius, especialment, en atenció primària.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: