Sanitat amplia els centres de salut i consultoris amb obertura de tarda a la província de Castelló

La Conselleria de Sanitat amplia els centres de salut i consultoris amb horari de tarda a la província de Castelló. D’aquesta manera, un total de 10 municipis mantindran consulta de medicina familiar i infermeria per a atencions programades amb cita prèvia telefònica durant la jornada vespertina, a més de la xarxa de punts d’atenció continuada 24 hores per a l’atenció d’urgències.

D’aquesta manera, en el Departament de Salut de Vinaròs tindran obertura de tarda els centres de salut de Vinaròs, Alcossebre, Peníscola i Benicarló.
Per la seva banda, el Deparament de Salut dels Castelló mantindrà consulta en horari vespertí el consultori del carrer Vila-real de la platja de Benicàssim.
En el departament de salut de la Plana tindran activitat fins a les 19 hores els centres de salut Borriana I, la Vall d’Uixó I, Onda I, Carinyena de Vila-real, Moncofa i els consultoris auxiliars de les platges de Grau-Borriana i Moncofa platja.
Aquests 12 punts assistencials atendran en horari vespertí consultes programades presencials sota citació prèvia telefònica o consultes telefòniques, a més del seguiment de contactes COVID-19 si fos necessari.
Normes d’accés als centres de salut

La petició de consulta s’ha d’establir a través d’un contacte telefònic amb el centre de salut o mitjançant el correu electrònic, activat en alguns centres. El personal sanitari contactarà amb el pacient i li indicarà la conveniència d’una cita presencial o telefònica. Per a aquells casos urgents i no demorables, l’assistència es realitzarà a través dels punts d’atenció continuada habituals, que s’han reforçat en molts punts de la província.

Pel que fa als consultoris d’estiu cal afegir a la llista els situats a la platja de Nules i Orpesa (La Marina i Platja de la Concha), que tindran horari matutí.

La consellera, Ana Barceló recorda que l’obertura a la tarda dels centres s’ha gestionat de manera que es compatibilitzi “el dret dels professionals a gaudir de les seves merescudes vacances” i la necessitat de “garantir l’atenció sanitària de la població en aquells centres de salut on per la seva grandària, concentració, afluència de turisme i un major nombre de població i de professionals, ho permet “.

 

 

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: