Sandra Candau López i Ana Giménez Fuster, triades Reines Falleres de Borriana per al proper any 2022

El saló de Plens municipal ha tornat a acollir l’acte de l’elecció, amb les mesures sanitàries corresponents
Després de la votació de les comissions falleres, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha comunicat la designació directament per telèfon a les dues joves escollides

Tal com s’esperava, Sandra Candau López serà la nova Reina Fallera de Borriana per al proper exercici de 2022, i el dubte ha estat clar pel que fa a la Reina Fallera Infantil de la ciutat amb l’elecció d’Ana Giménez Fuster.

El saló de Plens municipal, amb les pertinents mesures sanitàries, s’ha tornat a quedar petit aquesta tarda a l’acte de l’elecció de les reines, en què, després de la votació de les comissions falleres, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha comunicat directament per telèfon a les dues joves la designació.

Així, després d’una setmana d’incertesa i després que una noia presentés la seva candidatura a Reina Fallera i dues més ho fessin per representar la ciutat com a Reina Fallera Infantil. els dubtes s’han aclarit definitivament quan l’alcaldessa des del saló de Plens ha comunicat telefònicament, en primer lloc Ana Giménez de la falla Societat Club Ortega, que era la nova Reina Fallera Infantil de Borriana, i pocs segons després Sandra Candau, de la falla la Ravalera, per confirmar-li que havia estat triada per les comissions falleres com la màxima representant de les festes josefines del 2022.

Tant els voltants com l’interior de l’Ajuntament de Borriana han esdevingut un formiguer de gent, la gran majoria amics, amigues i familiars de les candidates, i representants d’alguna de les 19 comissions falleres de Borriana.

La tarda de l’elecció ha començat una vegada conclosa la cerimònia de la votació per part dels presidents i les presidentes de cadascuna de les dinou comissions falleres i de la regidora de Falles, Sara Molina. Posteriorment, al consistori, l’alcaldessa de Borriana i la secretària de l’Ajuntament han obert l’urna i han fet el recompte dels vots, per conèixer el resultat de les candidates triades.

Tot seguit, Maria Josep Safont els ha comunicat per telèfon el seu nou càrrec de Reines Falleres de Borriana. Com és habitual, en pronunciar el nom de les elegides s’ha desfermat l’alegria i la cridòria entre les persones més properes a cadascuna de les dues joves que ostentaran la representació de les Falles de Borriana durant el 2022.

Després de l’anunci, dos vehicles oficials s’han desplaçat als domicilis de les futures Reines Falleres i les han traslladat a l’Ajuntament per complir l’acte de presentació davant de les autoritats i la gran família fallera, per ser, en el termini d’un mes, proclamades com a màximes representants falleres.

Dimarts 2 de novembre s’obrirà el termini per a la presentació de candidatures a les Corts d’Honor i les Dames de la Ciutat. L’acte de comiat de les actuals Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, està previst per al dissabte 27 de novembre, mentre que el diumenge 28 de novembre s’ha reservat per a la Proclamació de les Reines Falleres de Borriana 2022 a CMC la Mercè.

L’almanac faller continuarà el gener del 2022, concretament el dissabte 15, quan tindrà lloc l’acte d’Exaltació de la Reina Fallera, Cort d’Honor i Dames de la Ciutat, i Falleres Majors i Corts d’Honor de les comissions falleres. L’endemà, diumenge 16 de gener, serà el torn de l’Exaltació de la Reina Fallera Infantil, Tall d’Honor i Dames de la Ciutat, i Falleres Majors Infantils i les seues Corts d’Honor respectives.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: