Salomé Pradas visita les instal·lacions de FGV i marca com a objectiu avançar en la modernització del servei i incrementar el nombre d’usuaris

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha visitat les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat València (FGV) a València Sud en què ha mantingut una primera reunió de treball amb l’equip directiu de l’empresa pública.

En el transcurs de la visita ha estat acompanyada del secretari autonòmic d’Infraestructures i Transports, Vicente Dómine. Després de conèixer els projectes i actuacions que en aquests moments desenvolupa FGV, Pradas ha visitat el Lloc de Comandament de Metrovalència, lloc des del qual es coordina el funcionament de la xarxa.

La consellera ha destacat que “pel Consell, FGV és una eina essencial per assolir els estàndards europeus de qualitat i sostenibilitat derivats de l’ús del transport públic. El nostre objectiu és doblar el 2030 el nombre de viatgers actuals a les àrees d’influència de Metrovalència i TRAM d’Alacant, i que la ciutadania confiï en aquest servei i en la seva qualitat, gràcies a les ampliacions futures ia les millores que es vagin incorporant al sistema”.

FGV ha avançat que la mobilitat els sis primers mesos del 2023 ha estat de 54.261.406 usuaris. Aquesta xifra suposa un increment del 50,90% respecte al mateix període del 2022. A Metrovalencia s’han registrat en aquests sis mesos 45.750.820 viatgers, mentre que TRAM d’Alacant n’ha desplaçat en aquest mateix període 8.510.586.

Després de la visita, la consellera d’Infraestructures ha explicat que “volem avançar en la modernització del servei implementant les millors tecnologies, per això la nostra primera visita sigui al centre de control de FGV. Creiem que, com ens marca Europa, el recurs a les noves tecnologies és essencial al nostre servei públic”.

Per acabar, Pradas ha mantingut una primera trobada amb els representants sindicals de l’empresa pública.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: