Sales insta l’alcaldessa de Castelló a buscar solució “al problema d’inseguretat a la plaça Corona d’Aragó del qual se n’ha fet ressò una televisió nacional”

El regidor del Partit Popular Vicent Sales demana al govern d’Emparo Marco atendre l’anomenada desesperada de veïns i residents al voltant de la plaça Corona d’Aragó que, davant el menyspreu del tripartit format per PSOE, Compromís i Podem han fet públic, en un programa de televisió nacional, el seu cansament davant la situació d’inseguretat que viuen diàriament. “Apel·lem al regidor de Seguretat perquè prengui mesures i ni ell, ni l’alcaldessa, com a màxima autoritat municipal, segueixin mirant cap a una altra banda esperant que el problema desaparegui sol”, explica.

Fa uns dies el programa Cuatro al día, del canal de televisió Cuatro, d’àmbit nacional, entrevistava els veïns de la plaça Corona d’Aragó i relataven la situació amb què conviuen des de fa anys. “La situació del parc és lamentable, completament impracticable per al seu ús i gaudiment pels veïns atès que hi ha persones que l’utilitzen per emborratxar-se, orinar, defecar i dormir. Aquest problema no pot continuar desatés”, insisteix Sales.

I afegeix: “Els castellonencs paguen elevadíssims impostos i mereixen que els diners de tots reverteixin en millors serveis i prestacions a la ciutadania. Aquesta imatge indesitjada que es trasllada de la nostra ciutat suposa un cost reputacional difícil de revertir si tenim en compte que estem en plena temporada turística intentant atraure visitants”.

A més, es dóna la circumstància que aquesta plaça és annexa a les Urgències d’un hospital ia una consulta de pediatria. L’existència de l’Alberg de Transeünts, davant del parc, no pot ser una excusa per a la inacció del govern municipal, més aviat hauria de ser l’esperó per garantir el funcionament normal de l’Alberg i la convivència pacífica amb els veïns”, apunta l’edil del PP .

I conclou: “No hi ha un problema d’aporofòbia”, hi ha un problema d’incapacitat per solucionar situacions com aquesta quan, a més, els veïns han fet arribar les queixes de forma reiterada a l’equip de govern sense que aquest reaccioni.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: