Sagunt a Escena arriba al Port de Sagunt amb ‘Sin Ojana’

La programació de Sagunt a Escena arriba al Port de Sagunt de la mà del circ flamenc de ‘Sin Ojana’, de la companyia Chicharrón Circo Flamenco, que actuarà el divendres 20 a les 20.00 hores al Centre Cívic del Port de Sagunt.

 

Aquest espectacle és gratuït i forma part de la programació de l’Off Romà de Sagunt a Escena.

 

‘Sin Ojana’ és un espectacle unipersonal que fusiona circ, flamenc i teatre interpretat per Germán J. López Galván.

 

Aquest projecte naix d’un profund respecte i amor cap al flamenc i del desig de mostrar i transmetre els seus valors, així com d’homenatjar-lo i donar-li la importància que mereix.

 

Fusionat amb el circ i a través de l’humor i la sàtira, en aquest espectacle es pretén compartir una concepció de l’essència del flamenc.

 

‘Sin Ojana’ ens conta la història de Chicharrón, últim esclavó d’una dinastia flamenca, que porta el carro en què guarda la penya flamenca familiar, què fusionarà els ritmes i compassos del flamenc amb els malabars.

 

El seu títol, ‘Sin Ojana’, significa sense mentides, sense hipocresies. En la seua itinerància, Chicharrón porta amb si un cant a la llibertat, un homenatge al flamenc, a la dona i a l’esdevindre vital. Un mestissatge d’arts que ens atraparà entre l’humor i el drama.

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: