Safont visita als nens i nenes que participen en els ‘Escoletes de Pasqua’ de Borriana

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, han visitat els 40 nens i nenes de 3 a 12 anys del municipi que enguany participen en les Escoletes de Pasqua, organitzades per l’Ajuntament per facilitar les famílies la conciliació laboral i familiar.

A la visita, Safont i Monferrer han manifestat que les Escoletes de Pasqua de Borriana són “un exemple tant per la implicació dels professionals que la desenvolupen, com per la confiança que els pares i mares dipositen en ella”. També han volgut agrair la col·laboració de l’CEE Pla d’Hortolans, que de nou aquest any ha cedit la zona de jocs de les seves instal·lacions perquè les utilitzin els nens i nenes de les Escoletes.

Així mateix, l’alcaldessa i la regidora han destacat la contribució de la iniciativa per “afrontar les dificultats en la conciliació de la vida familiar i laboral que tenen moltes famílies amb l’arribada de les vacances escolars”. A el mateix temps, han posat en valor la seva contribució a “crear espais d’inclusió on conviuen nens i nenes del municipi, i on l’educació, la diversió i les activitats lúdiques es combinen en perfecta harmonia”.

Durant el recorregut per les diferents aules de l’Casal Jove, les representants municipals han pogut comprovar la gran varietat d’activitats i tallers dissenyats segons les edats, com els relacionats amb l’elaboració de mones de Pasqua, de creació d’estels, de modelatge de fang, entre d’altres.

A les Escoles de Pasqua que se celebren des del dia 6 fins demà 9 d’abril, de 9h a 14h, al Casal Jove, participen un total de 40 nens i nenes dividits en 4 grups de 10 cada un, dos d’ells d’edats entre els 3 i 6 anys i els altres dos, de 7 a 12 anys.

L’activitat impulsada pel departament de Joventut de l’consistori està desenvolupada per Monitors Animació, i té un cost de 20 euros, de 10 euros per a famílies nombroses, monoparentals i persones amb discapacitat igual o superior a l’33%, i és gratuïta per a les mares amb la condició de víctima de violència de gènere.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: