Ruiz informa al Grup de Recerca sobre la reactivació del procediment per a la retirada del monument als caiguts del Parc Ribalta

La regidora de Memòria Democràtica, Verònica Ruiz ha informat al Grup de Recerca per la Memòria Històrica de Castelló sobre la obertura d’un nou procediment de retirada del monument als caiguts del Parc Ribalta. Ruiz ha reconegut “la gran tasca del Grup de Recerca de Castelló per recuperar la veritat i fer justícia amb les víctimes del franquisme a la ciutat” i ha agraït el seu treball en matèria de memòria històrica. Durant la trobada, l’edil ha posat de manifest “l’estreta col·laboració del grup amb la regidoria, gràcies a la qual hem pogut avançar en matèria de memòria democràtica a Castelló”.

Cal destacar que l’Ajuntament de Castelló va obrir un nou procediment entorn a la retirada del monument als caiguts a finals del mes d’abril. Després de l’anunci d’aquesta activació al Butlletí Oficial de la Província (BOP), s’ha obert un termini d’al·legacions de 15 dies.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: