Rovira: “El Consell ha convertit l’Ivaspe en un desastre absolut i paga la seva mala gestió amb els policies i municipis”

El portaveu adjunt de el Grup Popular en Les Corts, José Antonio Rovira, ha denunciat avui que el tripartit de Puig “ha convertit l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències -Ivaspe- en un desastre absolut i paga la seva mala gestió amb els policies i municipis “.

Rovira ha denunciat la suspensió de el curs de formació de policies locals, que va ser comunicada ahir, quan la data d’inici era demà. “És un despropòsit més sobre els quals ha de respondre el secretari autonòmic d’Emergències, José Mª Àngel. No es pot raonar la suspensió de el curs en què no hi ha instructors, sobretot si són els mateixos que han presentat la seva dimissió perquè porten sense cobrar dos anys. És una vergonya “, ha assenyalat.

El diputat popular ha assenyalat que la suspensió de curs “suposa de facto el tancament de l’Ivaspe, i deixa als llimbs tant als policies que anaven a fer el curs com als ajuntaments que ja havien quadrat les seves plantilles davant la previsió de no comptar amb els agents durant la formació “.

A més, Rovira ha destacat el perjudici que es causa als agents que ja havien previst traslladar-se a València i havien llogat un allotjament. “Tot el que depèn d’Ángel és un autèntic desastre, que afecta tothom menys a ell. ¿Què més ha de passar perquè la consellera Bravo el cessament de l’càrrec? O és que és ella la responsable directa de que els instructors no hagin cobrat? “, Ha preguntat.

El portaveu adjunt de l’GPP ha denunciat també la “nul·la transparència” de l’secretari autonòmic d’Emergències, “que a la circular emesa ahir és incapaç d’especificar quant de temps queda suspès el curs”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: