Romà Bas tercera peça clau renovada pel TAU Castelló

Aquest matí el TAU Castelló ha oficialitzat la renovació de l’aler alacantí Romà Bas que complirà així la seva tercera campanya amb l’equip del taulell. El president, Luis García mostrava la seva satisfacció, «una alegria més, Romà Bas jugués un altre any amb nosaltres. Per a nosaltres és important que un jugador de la seva qualitat i la seva professionalitat formi part un any més de l’equip. A més és molt bona persona. »

Romà Bas és un jugador experimentat en la lliga, amb quatre ascensos a les seves esquenes que es mostrava també molt content amb la renovació, «estic molt a gust aquí. És com estar a casa. A més tinc l’espineta clavada de la mala temporada que vam fer l’any passat «.

Molt clara tenia Romà la renovació com ha confessat aquest matí, «aquesta era la meva primera i única opció, de fet no he mirat res més i és l’any que més aviat he renovat».

El final de temporada de l’d’Xàvea va ser molt bo, acabant l’any amb 6,8 punts de mitjana i un 41% d’encert en tirs des de la línia de 6,75.

Amb aquesta renovació són ja tres les peces claus amb què Toni Ten comptarà per al proper curs basquetbolístic, que encara està per confirmar el seu inici encara que tot apunta que comenci més aviat que les temporades anteriors.

Informació i Foto: Tau Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: