Ricardo Arias: “En aquesta situació cal enviar un missatge de confiança i deixar que els jugadors es sobreposin”

Ricardo Arias té clar el camí a seguir en una setmana important en la qual el València CF posarà tots els seus esforços per guanyar el proper diumenge a l’Getafe CF. “En aquesta situació cal enviar un missatge de confiança i deixar que els jugadors es sobreposin”, destaca l’ambaixador i llegenda de el Club. Després d’haver vestit durant 16 campanyes la samarreta valencianista, coneix perfectament les diferents situacions que es poden travessar durant una temporada, ha viscut grans moments i també situacions difícils. Per això, considera que el més indicat a hores d’ara és estar a la banda de l’equip i confia que arribin els bons resultats. Així ho ha expressat en declaracions a VCF MEDIA.

“El missatge ha de ser clar, directe i contundent. Tenim un cos tècnic lliurat, amb el compromís que requereix la causa i tot el que està enfosquint tot això són els resultats “, explica Arias. “L’única manera que tens d’actuar és sobreposar-se. No pensar en el passat, sinó en el present i el que vindrà. Pensar i no oblidar que això és el València CF “, afegeix.

En aquest sentit, l’ambaixador de l’Club recorda que el més adequat és generar un clima positiu al voltant de el cos tècnic i els jugadors. “L’afició de l’València CF és molt especial per moltes coses. En la mesura que ens correspongui cal donar suport a l’equip i tenir paciència. L’actitud de l’equip és bona, però no hi ha encert. No és fàcil jugar a futbol i molt menys en situacions així. Cal deixar que els jugadors es sobreposin, cal fer-los arribar que tots sentim el mateix per aquesta situació “, indica Arias.

“Cal enviar als jugadors un missatge de confiança, que estiguin units, que l’esforç sigui la bandera de la feina setmanal per aconseguir un bon joc durant els partits. Animar. Nosaltres ens podrem queixar molt però sempre estem a la banda de l’equip “, conclou.

D’aquesta manera, Arias reafirma la necessitat d’estar a la banda de l’equip com la millor manera per canviar la dinàmica de resultats de les primeres jornades de Laliga.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: