Revista Podium presentarà aquest proper dimarts 16 de juliol un nou número amb el running com a protagonista

El camí traçat conjuntament entre l’esport de la província de Castelló i la revista Podium Castelló prosseguirà el proper dimarts 16 de juliol amb la presentació d’un nou número, el sisè, que aquesta vegada estarà dedicat íntegrament al món del running de la província de Castelló . Els continguts del número 6 de la revista podran descobrir-se en la presentació que tindrà lloc a les 20:30 hores a la cafeteria Golf Azahar (costat de l’Hotel del Golf del Grau de Castelló, Av. Del golf 1).

L’acte comptarà amb la presència de diferents protagonistes del nombre, que participaran de manera activa en una breu xerrada en la qual es podrà conèixer de manera molt amena i propera quins són els secrets del seu èxit ia més, també analitzaran l’estat actual del panorama del running provincial. En acabar el col·loqui, es servirà un petit aperitiu per a tots els assistents de l’acte.
Pel que fa als continguts, el número 6 de la revista Podium Castelló compta amb tot un seguit de cures i complets reportatges a diferents esportistes com Rosa Escribano, que als seus 60 anys segueix batent rècords amb el Club Atletisme Platges de Castelló; Santiago Fites, l’atleta afincat a Castelló que més maratons ha corregut a Espanya; sense oblidar-nos de les històries de superació de Sofia García i Juanan Ruiz, que van aconseguir assaborir el triomf en dues proves tan èpiques i àrides com el Baikal Ice Marathon (Sibèria, Rússia) o El Tor des Geants (Vall d’Aosta, Itàlia) respectivament. El dossier central del número repassa a través de diferents testimonis castellonencs l’estat actual del món del running: Sonia Mundina, Sonia Escuriola, Lola Peñarrocha, Emilio Sáez Soro, Iván Portolés i Enrique Speaker. I finalment, i no menys important, expliquem com van ser els inicis de Gaizka Mendieta en l’atletisme i ens acostem a la figura de Bruno Brunod, precursor del trail running.

 

 

 

Informació i Foto: Branding Road Comunicacion

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: