Revelada la portada del Calendari Solidari 2021 del Valencia Basket i el CPCI Creu Roja

El calendari solidari de l’any 2021 a benefici dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València, que s’ha realitzat per setena temporada consecutiva, ja està en la impremta i estarà disponible en els pròxims dies tant a les botigues oficials del Valencia Basket com en altres punts de venda.

Per a obrir boca, hui revelem la portada del calendari de 2021. En este cas, s’ha triat un disseny en el qual apareixen Sam Van Rossom i Celeste Trahan-Davis junts a tres alumnes del CPCI Creu Roja. Encara que la situació sanitària ha impedit dur a terme la tradicional sessió de fotos de les plantilles professionals del Valencia Basket amb els alumnes del centre, el Club i el centre educatiu no han volgut fallar a esta iniciativa solidària i s’ha realitzat un muntatge amb fotos individuals perquè apareguen en el calendari tots els jugadors i jugadores de les primeres plantilles al costat dels xiquets i xiquetes del CPCI Creu Roja de València.

Punts de venda

L’objectiu d’este projecte és ajudar el Col·legi a recaptar fons per a poder cobrir les diferents necessitats del centre educatiu. El Calendari tindrà un preu de cinc euros i estarà disponible d’ací a uns dies tant a les botigues oficials del Valencia Basket de Fonteta i L’Alqueria del Basket com a la botiga on-line. A més, en el moment en el que el calendari estiga disponible, es podrà adquirir en tots estos punts:

– CPCI Creu Roja- C/ Alboraia núm. 4 – València

– Rest. Pizzeria IL Vulcano- C/Alfauir núm.47 – València

– Actua Decor- C/Vereda s/n. San Antonio de Benagéber.

– Bar Knopfler- C/Pare Santoja 37- Mislata.

– Vota Riu- Av. Sants de la Pedra, 91- Sagunt

Les fotos dels alumnes per a este Calendari Solidari 2021 han corregut de nou a càrrec de Manuel Martin, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio.

Informació i Foto: Valencia Basket

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: