Esports

Resum dels jugadors internacionals del Villarreal CF

Els internacionals del Villarreal CF estan sent protagonistes en els partits amb les seues seleccions. L’ivorià Serge Aurier i l’equatorià Pervis Estupiñán han marcat gol i han jugat els partits complets en els triomfs dels seus seleciones enfront de Zàmbia (3-1) i Nigèria (1-0), respectivament. Aïssa Mandi també va veure porteria en el triomf d’Algèria davant Uganda (2-0). El defensa groc, a més de marcar, va jugar els 90 minuts.

Els argentins Giovani Lo Celso, Juan Foyth i Gero Rulli van alçar la setmana passada la Copa de Campions Conmebol-UEFA després de véncer a Itàlia per 3-0. El migcampista groc va ser titular i va jugar 90 minuts, mentre que els seus companys al Villarreal no van gaudir de minuts. L’albiceleste va tornar al terreny de joc diumenge passat per a enfrontar-se a Estònia (5-0). En eixe encontre, Juan Foyth va disputar un total de 24 minuts.

La Selecció Espanyola ha empatat els seus dos encontres d’UEFA Nations League enfront de Portugal (1-1) i República Txeca (2-2). El defensa del Villarreal Pau Torres va jugar el partit complet davant el combinat nacional lusità i no va disposar de minuts davant el conjunt centreeuropeu. Per part seua, Boulaye Dia va jugar 67 minuts en el triomf del Senegal davant Benín per 3-1.

Por último, la Selección de Nigeria, després d’haver realitzat una gira d’amistosos pels Estats Units, ha inclòs a Samu Chukwueze en la convocatòria per als partits classificatoris per a la Copa Africana de Nacions. Les ‘Àguiles Verds’ s’enfrontaran a Sierra Leone i Santo Tomé i Príncipe en els pròxims dies.

Els partits que disputaran els internacionals del Villarreal CF amb les seues seleccions són els següents (horari peninsular espanyol):

Juan Foyth, Gero Rulli i Gio Lo Celso (l’Argentina)

Itàlia-l’Argentina: 0-3.
l’Argentina-Estònia: 5-0.

Pau Torres (Espanya)

Espanya-Portugal: 1-1.
República Txeca-Espanya: 2-2.
Suïssa-Espanya: dijous 9 de juny, a les 20.45 hores, en l’Stade de Genève (Suïssa).
Espanya-República Txeca: diumenge 12 de juny, a les 20.45 hores, en La Rosaleda (Màlaga).

Pervis Estupiñán (l’Equador)

l’Equador-Nigèria: 1-0.
Mèxic-Equador: 0-0.
l’Equador-Cap Verd: diumenge 12 de juny, a les 1.30 hores, en l’Estadi DTV PNK de Fort Lauderdale (els Estats Units).

Aïssa Mandi (Algèria)

Algèria-Uganda: 2-0.
Tanzània-Algèria: dimecres 8 de juny, a les 18.00 hores, en l’Estadi Benjamin Mkapa de Dar es-Salaam (Tanzània).

Samu Chukwueze (Nigèria)

Nigèria-Sierra Leone: dijous 9 de juny, a les 18.00 hores, a l’Abuja National Stadium (Nigèria).
Santo Tomé i Príncipe: dilluns 13 de juny, a les 15.00 hores, en l’Estadi d’Agadir (el Marroc).

Boulaye Dia (El Senegal)

El Senegal-Benín: 3-1.
Ruanda-el Senegal: dimarts 7 de juny, a les 21.00 hores. Stade Me Abdoulaye Wade (el Senegal).

Serge Aurier (Costa d’Ivori)

Costa d’Ivori-Zàmbia: 3-1.
Lesotho-Costa d’Ivori: dijous 9 de juny, a les 19.00 hores, en el Dobsonville Stadium de Johannesburg (Sud-àfrica).

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.