Redondo: “És responsabilitat de Marco buscar solució a el problema de convivència a la plaça Isabel la Catòlica”

El regidor de el Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló Juan Carlos Redondo insta l’alcaldessa Amparo Marco a trepitjar carrer i no evitar per més temps enfrontar-se a el problema enquistat d’arrel, de convivència ciutadana, que existeix a la plaça Isabel la Catòlica a causa de l’associació juvenil antistema ‘la Cosa Nosra’ i els actes que aquesta organitza a la plaça cada cap de setmana.

“El mateix sindicat de policia Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assegura que que atenen cada vegada que hi ha esdeveniments organitzats en aquesta plaça entre 30 i 40 trucades de veïns que no poden suportar més l’incivisme d’uns pocs que acaben ensenyorint-se de la plaça, ocasionant soroll excessiu que impedeix el descans veïnal mentre gaudeixen de total impunitat per part de govern municipal que permet que això segueixi passant autoritzant seus actes que, ni tan sols compleixen amb la normativa sanitària “, assenyala Rodó.

Per als Populars la situació ha arribat a tal gravetat que ha de ser l’alcaldessa Amparo Marco, com a màxima autoritat municipal, la qual s’impliqui per posar solució a el problema. “El problema és que aquests grups radicals a l’semblar resulten intocables sent protegits pel propi govern municipal. Falta voluntat política, interès real de buscar solucions als problemes dels castellonencs. Les seves queixes no poden seguir caient en sac foradat perquè l’alcaldessa es nega a veure i a escoltar el problema que hi ha “, afegeix l’edil Popular.

A la fi i al el cap és el govern d’Amparo Marco el que autoritza els actes que porten a ocupar la plaça a aquests grups que no respecten res ia ningú, com demostren les pintades sobre el mobiliari urbà o la venda en barra d’aliments quan l’hostaleria ho ha tingut prohibit fins a la setmana passada, i tot davant la desesperació i el sentiment d’abandó veïnal.

Els Populars donen suport a l’sindicat policial CSIF a la seva petició a l’equip de govern municipal liderat per l’alcaldessa Amparo Marco perquè sigui ella la que hi hagi de manera urgent per resoldre com més aviat millor aquesta problemàtica. De la mateixa posen en valor totes i cadascuna de les actuacions de la Policia Local en tots els districtes de la ciutat.

Finalment, Redondo recorda que el problema de convivència veïnal que pateixen els veïns de la plaça Isabel la Catòlica a conseqüència de l’vandalisme en forma de pintades amb missatges d’extorsió i a causa de les activitats que organitzen saltant-se la llei, ve de lluny. “Els veïns d’aquesta zona de districte nord fa anys que reclamen una solució per poder viure tranquils”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: