Redondo: “Els veïns de la Guinea segueixen sense un local on reunir-se després que el govern municipal els desallotgés a l’agost”

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló i representant al districte Nord, Juan Carlos Redondo, s’ha reunit amb la presidenta de l’associació de veïns de Guinea, Esther Nadal, que li ha traslladat que des del mes d’agost segueixen sense un local on fer les seves activitats. “Després que el govern tripartit de PSOE, Compromís i Podem, els desallotgés de les dependències que tenia l’Ajuntament de Castelló en règim de lloguer, segueixen al carrer. Ja és hora que els donin una solució i deixin d’estar sense local”, denuncia Redondo.

“Igual que altres associacions veïnals de la ciutat, demanen a l’alcaldessa Amparo Marco el mateix tracte per a ells, començant per donar-los una alternativa, un lloc on poder reunir-se els més de 50 veïns que formen part d’aquesta associació i alhora canalitzar mitjançant una seu física totes les necessitats del barri, tal com tenien abans”, explica el regidor Popular.

Redondo recorda que l’equip de govern, que lidera la socialista Amparo Maco, va arribar a pagar 5.000 euros per 5 mesos de lloguer del local sense que permetés a l’associació de veïns fer-lo servir. “La seva presidenta assegura que hi ha locals disponibles als voltants, però es passen la pilota d’una regidoria a una altra sense donar-los cap solució. Una altra mostra clara que l?esquerra ni creu, ni aposta per la participació ciutadana”, afegeix.

El malestar entre els veïns es veu incrementat, assegura Redondo, per la falta de resposta dels regidors de govern i de la mateixa alcaldessa, que o no els rep, o no els contesta evitant reunir-s’hi. “No és de rebut que el seu representant veïnal sol·liciti reunió amb l’alcaldessa i triguin un mes a donar-los resposta per acabar negant-se a rebre-la al despatx”, lamenta.

I conclou: ”Ni hi ha una aposta clara i real per la participació ciutadana ia la vista està amb l’abandó d’aquesta associació veïnal del districte Nord, i amb les obres que hi ha en marxa a la ciutat, que no són fruit de les demandes de els castellonencs, com l’avinguda de Lidón o la propera reforma de la plaça la Pau que en aquests moments ningú no ha demanat, ni tampoc té l’alcaldessa interès a obrir les portes del seu despatx als castellonencs. Ni ha rebut després de dos anys l’associació de veïns Rafalafena que està en contra de la reforma de Lidón, ni rep l’associació de veïns de Guinea com assegura la presidenta”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: