Recordem la figura de Salvador Mut en una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD

No et pots perdre: ‘DE GRANOTS, GATS I PALMERS, els orígens del Levante UD’, la mostra sobre la història granota que pots visitar a L’ETNO fins al juny del 2023. El dijous 22 de desembre del 2022 va ser inaugurada aquesta exposició amb la presència de Quico Catalán i part del consell dadministració de lentitat blaugrana.

A Testimoni: recordem la figura de Salvador Mut, arquer del Llevant entre els anys finals dels seixanta i la primera meitat dels setanta. Mut rememora el seu fitxatge per la societat llevantinista. Va ser el guardià d’objectiu que va acomiadar el mític feu de Vallejo i va donar la benvinguda a l’actual Ciutat de València. Descobreix el seu fort sentiment de pertinença al Llevant.

A Efemèrides: Us mostrem la falla, plantada a la Plaça Mossèn Sorell el març de 1923, que hem clonat i forma part de la documentació exhibida a l’exposició ‘DE GRANOTS, GATS I PALMERES, els orígens del Levante UD’. 100 anys després torna a la vida. Us expliquem infinitat d’històries relacionades amb aquest monument que exalta el triomf del futbol sobre altres disciplines com la tauromàquia a l’alba de la dècada dels anys vint.

A Donacions: L’ascens a la Primera Divisió de juny de 1963 concita l’atenció de l’exposició DE GRANOTS, GATS I PALMERES, els orígens del Levante UD. La pilota de l’ascens que custodiava Vall, les botes i una pilota amb les rúbriques de la totalitat de la plantilla et traslladen a aquell passat.

En Records: El llegat de Riga; El gol de l?ascens a Lleida i un doblet en un duel inoblidable.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: