Rebuda als alumnes Erasmus de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha rebut avui els estudiants de la Universitat Permanent (UPUA) que ja han tornat de les seves estades respectives com ‘Erasmus’. A la reunió de benvinguda també hi han estat presents Francisco Torres, vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües; Rosa María Martínez, vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament; i Marian Alesón, directora de la UPUA.

Es tracta del primer grup d’estudiants seniors (majors de 50 anys) d’una universitat espanyola que participen al programa d’intercanvi i mobilitat per Europa Erasmus+. En total hi han participat deu estudiants que, dividits en dos grups, han visitat durant una estada d’una setmana la Universitat de la Tercera Edat de Reykjavík (Islàndia), uns, i el campus de la Universitat de Wroclaw (Polònia), els altres.

Els alumnes han destacat l’experiència positiva i l’aprenentatge adquirit durant aquests viatges, alhora que la rectora els ha animat a continuar amb el desenvolupament de projectes relacionats amb les estades, així com amb el compromís amb l’aprenentatge al llarg de tota la vida .

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: