Rafael Albert anuncia el reforç de la Policia Local i la creació d’una oficina antiokupació a Oropesa

El reforçament de la seguretat i la lluita contra l’okupació il·legal són dos objectius del programa de govern que el PP d’Orpesa s’ha compromès a implementar a partir del 28 de maig. Així ho ha anunciat Rafael Albert, candidat del PP a l’alcaldia d’Oropesa, que ha manifestat el desig de treballar a partir d’aquest diumenge per garantir “benestar i seguretat als veïns a través d’una ampliació de la plantilla de la Policia Local que doni resposta a les demandes dels nostres ciutadans”.

Aquesta acció anirà acompanyada d‟un pla municipal dirigit a tallar l‟okupació d‟habitatges. “Avui els propietaris que són víctimes d’aquest tipus de delictes estan desesperats i nosaltres els volem ajudar”.

Un objectiu a què el candidat suma el compromís amb “una solució eficaç als punts negres de la nostra localitat” que “desitgem dotar amb semàfors per garantir la seguretat als ciutadans i protegir els veïns amb diversitat funcional. Tots som importants i tots hem de cuidar”, ha considerat el candidat.

Finalment, Rafael Albert aposta així mateix per treballar “per aconseguir una conciliació familiar efectiva, amb ajudes que facilitin a les famílies compatibilitzar la seva feina amb l’atenció als seus fills, així com proporcionar espais a les associacions municipals i condicionar-ne de nous”.

“El moviment associatiu és fonamental i el desig és treballar colze a colze amb ells, garantint que les subvencions anuals que es convoquen es cobren a l’any natural de la mateixa manera que els autònoms i empreses que treballen amb l’ajuntament cobren dins dels terminis establerts ”.

El 28 de maig “tenim l’oportunitat d’aconseguir-ho entre tots, perquè Oropesa és l’únic que importa i només el PP és garantia d’estabilitat, feina i prosperitat per a aquest poble que compartim”, ha dit Albert.

Informació i Foto: PP Oropesa

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: