Protecció Ciutadana compra quatre Quads, millora els equips de ràdio i contracta el disseny d’un xat intern per a la Policia Local de Valencia

La Policia Local comptarà amb quatre nous vehicles Quad, centenars de bateries per a equips de ràdio, i desenes de micro altaveus per a emissores portàtils, segons ha informat hui el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, en autoritzar la compra d’estos recursos i contractar el disseny d’un xat intern “perquè els agents de la Policia Local de València puguen intercanviar informació de manera segura a través dels seus propis telèfons mòbils”. En total, i amb la compra de mobiliari, la despesa autoritzada per a millorar els mitjans de la Policia Local supera els 83.000 euros.

Aarón Cano ha explicat: “La millora en el servici de la Policia Local de València no sols se circumscriu a l’increment de la plantilla, que fa anys que treballemen en això, també es refereix a la millora de les seues capacitats tècniques i a la millora constant dels materials que li proporcionem a la plantilla per a desenvolupar la seua labor de la millor manera possible”. “Adquirim nous Quads per al servici de platges i una altra sèrie de materials que milloren la comunicació de la plantilla amb un objectiu clar: millorar el servici a la ciutadania i començar a fer els primers passos d’eixa policia de barri que podrem il·luminar durant este any, en definitiva, tindre la policia local que necessita i exigeix la ciutat de València”, ha afegit.

La compra dels quatre vehicles ATV Quads Yamaha amb motors de 450 centímetres cúbics s’ha desenvolupat a través de la direcció general de Racionalització i Centralització de la Contractació del Ministeri d’Hisenda i suposa una inversió de 33.095 euros IVA inclòs. Els vehicles Quads es destinen al servici en platges o espais oberts.

Els accessoris dels equips de ràdio-comunicació són indispensables per a la coordinació de mitjans, l’assignació de servicis i l’efectiu desenvolupament d’intervencions o vigilància d’esdeveniments. Les bateries per a les emissores portàtils són fonamentals com a dotació personalitzada per a cada policia. El regidor de Protecció Ciutadana ha autoritzat la compra de 732 bateries per un total de 17.980 euros IVA inclòs. En paral·lel, s’han comprat 145 micro altaveus per a emissores portàtils de ràdio per un total de 5.438 euros IVA inclòs que també es consideren dotació personalitzada de cada agent.

“Amb l’objectiu d’establir un sistema de comunicació interna mitjançant una aplicació lliure de missatgeria a través dels telèfons mòbils particulars que garantisca la seguretat dels missatges que es puguen intercanviar per raons del servici”, la regidoria de Protecció Ciutadana ha adjudicat a l’empresa Desaway el disseny d’un xat d’ús exclusiu per a la Policia Local per un import de 1.195 euros IVA inclòs.

Dos contractes menors de compra de mobiliari i targetes identificatives per als membres de la Policia Local sumen els restants 15.500 euros IVA inclòs invertits per Protecció Ciutadana.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: