Propostes cinematogràfiques per a aquest cap de setmana del 8 i 9 de desembre de 2018

1. Animals fantàstics. Els crims de Grindelwald

Director: David Yates
Gènere: Aventura
Argument: La seqüela de ‘Animals fantàstics i on trobar’, ‘Animals Fantàstics: Els crims de Grindelwald’, té lloc mesos després del final de la primera pel·lícula. Si la primera pel·lícula acabava amb Grindelwald sent capturat pel Congrés Màgic dels Estats Units d’Amèrica amb l’ajuda de Newt Scammander, ara Grindelwald compleix la seva promesa d’escapar i comença a reclutar una sèrie de mags. Amb l’objectiu de derrotar-, se’ns introdueix la figura del jove Dumbledore (interpretat per Jude Law), que s’unirà a Newt perquè el malvat mag deixi de ser una amenaça. La pel·lícula està dirigida per David Yates i torna a comptar amb JK Rowling com a guionista d’aquest lliurament. ‘Animals Fantàstics: Els crims de Grindelwald’ té previst la seva estrena mundial el pròxim 16 de novembre de 2018.

2. El fotograf de Mathausen

Director: Mar Targaona
Gènere: Drama
Argument: La pel·lícula es basa en el personatge històric Francisco Boix (Mario Casas) que va ser un fotògraf i militant comunista durant la Guerra Civil. Després de ser exiliat es va convertir en un pres del camp de concentració de Mauthausen, on va començar a treballar al laboratori fotogràfic. Un cop allà es va dedicar a fotografiar el que passava amb les persones que vivien amb ell, però havia ocultar-se dels alemanys per protegir la seva vida. Amb l’ajuda d’un grup de presoners espanyols prepararà la sortida del camp d’alguns dels seus negatius fotogràfics per mostrar la crueltat que s’exercia dins d’aquests murs. Les fotografies de Boix van ser determinants per aconseguir una sentència durant els judicis de Nuremberg.

3. L’amor menys pensat

Director: Juan Vera
Gènere: Comèdia
Argument: Marcos i Ana porten casats 25 anys, però el seu matrimoni arriba a la seva fi quan el seu fill se’n va a la universitat, moment en el qual la parella decideix que ha arribat el moment de seguir amb les seves vides per separat. Però la vida de solters no resulta exactament com ells esperaven, i encara que al principi resulta ser el que ells volien, aviat començaran a replantejar-se el que és l’amor quan les seves noves vides deixen de ser el que ells esperaven. Debut de Juan Vera com a director, amb Ricardo Darín ( ‘Tots ho saben’) i Mercedes Morán ( ‘El pantà’) en els papers principals, i amb un repartiment que inclou a Claudia Fontán ( ‘Pérez 2’), Luis Rubio ( ‘Un amor en temps de selfies’) i Andrea Pietra ( ‘El senyal’). Aquesta pel·lícula va ser l’encarregada d’obrir la 66a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià.

Més informació cinematogràfica a www.cinesa.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: