Propostes cinematogràfiques per a aquest cap de setmana del 31 de març i 1 d’abril

1. L’avís

Director: Daniel Caplarsoro
Gènere: Thriller
Argument: Nico, un nen de deu anys, rep una carta amb una amenaça de mort, però ningú en el seu entorn sembla creure. Jon (Raúl Arévalo), un jove obsessionat amb els números, investiga una sèrie de morts ocorregudes al llarg dels anys en el mateix lloc i que semblen tenir un patró en comú. Desxifrar aquesta seqüència potser és l’única cosa que podrà salvar Nico.

2. El fill de Bigfoot

Director: Ben Stassen, Jérémie Degruson
Gènere: Animació
Argument: Adam és un jove solitari que decideix embarcar-se en l’aventura de trobar al seu pare, el que porta anys desaparegut. Dóna la casualitat que el seu progenitor és el llegendari Bigfoot, que viu des de fa temps al bosc per protegir-se a si mateix i la seva família. En el moment en què es retroben pare i fill, aquests descobreixen que el jove Adam ha heretat els poders de Bigfoot.

3. Pardal vermell

Director: Francis Lawrence
Gènere: Drama
Argument: Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) és una jove i bella dona russa que, després de la mort del seu pare, és reclutada pels serveis secrets del seu país. Amb l’objectiu d’ajudar la seva mare malalta, ingressa a l’Escola Pardal, on aprendrà l’art de l’espionatge utilitzant mètodes de seducció, un sistema molt eficaç per treure informació als informadors enemics. El seu primer objectiu serà un agent novell de la CIA establert a Rússia, anomenat Nate Nash (Joel Edgerton), que resulta ser qui maneja els actius de l’organització en el lloc. Un d’aquests actius és Marbre, un talp que porta anys infiltrat en les altes esferes del servei d’intel·ligència exterior ruso.Por això a Dominika li encarreguen la missió de descobrir la identitat del talp, una comesa fonamental. Però de forma paral·lela ella s’embarcarà al costat de Nate Nash en una espiral d’amenaces, enganys i atracció sexual que posarà en perill tant les seves carreres com la seguretat de les seves respectives nacions.

Més informació cinematogràfica a http://www.cinesa.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: