Primeres paraules d’Omar Alderete com jugador del Valencia CF

Omar Alderete ja ha signat el seu nou contracte com a futbolista de València CF. L’internacional paraguaià arriba amb ganes d’integrar-se ràpid en l’equip i posar-se a les ordres de l’tècnic, José Bordalás, tal com ha reconegut la seva primera entrevista a VCF MEDIA.
Amb ganes de començar a treballar

Estic molt content, ja amb ganes de començar, ara vaig a Oliva i tinc moltes ganes de acoblar i conèixer a tots els meus companys. Estic desitjant començar a treballar amb l’equip.
Vol conèixer a l’afició a Mestalla

M’han comentat que l’afició de l’València CF és molt bona, que exigeix ​​molt i per això cal estar preparats per donar el millor i posar a l’València CF on la gent vol que estigui.
Molt content per l’oportunitat

El València CF és un club molt conegut i respectat arreu del món, sé que vinc a un gran club. Estic molt content per l’oportunitat, vull tornar la confiança donant-ho tot dins de la pista.
Els seus objectius com a jugador de el València CF

Per a mi és un orgull representar el meu país estant aquí en un gran club. Portar en alt al meu país, jugar tot el que pugui al València CF, fer el millor de mi i ajudar a el València CF a estar on ha d’estar.
Ganes de treballar amb Bordalás

M’han explicat que és un entrenador molt exigent, li agrada treballar molt. De moment no el conec molt, em vaig enfrontar a ell en l’Europa League. A partir d’ara vaig a parlar amb ell, veure què és el que vol ell per a l’equip i per a mi també.
S’esforçarà a el màxim

Com a jugador meva meta és jugar tots els partits i ajudar a l’equip. Me’n vaig a esforçar a el màxim per guanyar-me un lloc en l’equip.
S’incorpora a l’stage de preparació a Oliva

A partir d’ara em vaig directe enllà, a conèixer als meus companys per acoblar ràpid a l’equip.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: