PortCastelló acull els primers enviaments de citrics a Estats Units

Informació i Foto: http://www.portcastello.com

Avui part des del port de Castelló el primer vaixell carregat de cítrics amb destinació a Philadelfia i amb això s’inicia la campanya d’exportació citrícola. El Green Itàlia sortirà carregat amb 2.700 tones de cítrics rumb als Estats Units des de la terminal Noatum on està tenint lloc les tasques d’embarcament. És el primer dels vuit vaixells previstos per aquesta temporada.
El procés d’emmagatzematge, refrigeració, inspecció i control de la campanya es realitza des de les instal·lacions de Fricasa ubicades al recinte castellonenc.
El president de l’Autoritat Portuària de Castelló assegura que “el port de Castelló està capacitat per assumir el lideratge en les transaccions de cítrics, tant per la logística com per la rigorositat fitosanitària, amb controls exhaustius i diaris que verifiquen la qualitat de la mercaderia per evitar els riscos de patògens “, i recorda que” els EUA és un mercat altament exigent respecte a les inspeccions “.
El port de Castelló bonifica en un 20% els cítrics “amb l’objectiu de potenciar l’exportació d’aquest sector fonamental per a Castelló” i ha reiterat que PortCastelló està al servei dels sectors productius de la província.
Cal recordar que el 80% de la campanya de taronges de la Comunitat Valenciana per via marítima es va realitzar el passat any es va fer a través del port de Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: