Podem-EU Castelló posa en valor la seua gestió per a impulsar un Castelló verd i social amb l’Oficina de l’Energia i el Pla Barris

Podem-Esquerra Unida Castelló posa en valor la seua gestió en l’Acord de Fadrell per a impulsar un Castelló més verd i social amb el desenvolupament de dues fites claus per a la ciutat, com la creació de l’Oficina de l’Energia i la inversió del Pla Barris de rehabilitació.

«El treball de les nostres regidories ha sigut essencial per a desenvolupar des de pràcticament zero dues estructures administratives com a Transició Ecològica i Habitatge i reforçar les polítiques que milloren la qualitat de vida de la ciutat i que atenguen la població que més necessita l’ajuda de l’Administració Pública», ha destacat la portaveu de Podem Castelló, Marisol Barceló.

«Podem-Esquerra Unida ha sigut fonamental per a ampliar la cobertura en l’accés a l’habitatge i potenciar el full de ruta que faça front al canvi climàtic. La nostra prioritat són les persones, i per a això treballem per a ampliar drets, reforçar els serveis públics i espentar a l’Acord de Fadrell a dur a terme polítiques ecologistes, feministes i inclusives», ha afirmat, per part seua, la coordinadora local d’Esquerra Unida Castelló, Silvia Peris.

Podem-Esquerra Unida subratlla que gràcies a la gestió de la Regidoria d’Habitatge, Castelló s’ha convertit en el municipi de la Comunitat Valenciana que més fons rep del Pla Barris d’ajudes a la rehabilitació. La capital de la Plana destinarà en quatre anys 17 milions per a rehabilitar cinc grups residencials vulnerables amb 594 habitatges. «Una programa que posa de manifest que la nostra prioritat és atendre la majoria social de la ciutat, sobretot, a les persones que més ho necessiten».

D’altra banda, la coalició d’esquerres ressalta que la seua presència en Transició Ecològica ha consolidat «la brúixola verda» a Castelló i ha posat «els fonaments per a convertir en irreversibles les polítiques ecologistes.» Com a mostra, destaca la recent posada en marxa de l’Oficina de l’Energia, un espai d’assessorament gratuït dirigit a les llars per a ajudar a reduir la factura de la llum i gas fins a un 30%, fer front a la pobresa energètica i adaptar a la ciutat als reptes del canvi climàtic.

Dues mesures importants «a mitjà terme que milloraran els nostres barris i que demostren que des de Podem-Esquerra Unida som imprescindibles».

Informació i Foto: Podem EUPV Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: