Podem-EU Castelló difon el desplegament de les seues polítiques verdes i socials en una ruta informativa als barris

Podem-Esquerra Unida Castelló ha iniciat aquest divendres al Grau una ruta informativa pels barris de la ciutat en la qual desplega la difusió de les polítiques verdes i socials impulsades en aquest mandat. Ha començat el recorregut de taula informativa al Grau de Castelló.

«Aquest divendres des de la coalició ens hem acostat al Grau per a explicar les mesures que hem portat a terme a cap en les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge, destacant la inversió del Pla Barris aconseguida per a rehabilitar l’edifici Mediterrani del Grau, o el pla de renaturalització a les platges que ha permés recuperar el 10% de la població del corriol camanegre», ha destacat la portaveu de Podem Castelló, Marisol Barceló.

La coordinadora d’EU Castelló, Silvia Peris, ha ressaltat que «també s’explica les mesures socials i econòmiques que promou el Govern central de coalició per a fer front a la inflació i ajudar a les treballadores i treballadors».

Podem-EU ha repartit díptics entre la ciutadania del Grau amb les fites reeixides en el mandat. En habitatge, subratlla els 17 milions aconseguits del Pla Barris per a rehabilitar cinc barris vulnerables, l’increment d’un 10% del parc públic i els 7 milions destinats en tres anys en ajudes al lloguer que han beneficiat a 2.500 famílies de Castelló.

En Transició Ecològica, destaca la consolidació del full de ruta verd a l’Ajuntament, amb la creació de l’Oficina de l’Energia per ajudar a estalviar a les llars la factura energètica, el projecte 50 50 d’estalvi energètics en els centres educatius, la promoció de mercats de venda directa i suport a iniciatives agroecològiques, l’elaboració del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia, o la posada en valor de la biodiversitat.

Informació i Foto: Podem EUPV Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: