Piccini: “Estic il·lusionat perquè crec, sé i estic convençut que encara em queda molt per donar al Valencia CF”

Cristiano Piccini va jugar aquest cap de setmana passat els seus primers minuts en la present temporada davant el Vila-real CF. L’italià reapareixia sis mesos després i ho feia amb sensacions positives, no només pel bon rendiment, sinó també perquè es va sentir còmode amb l’evolució del seu estat físic. Després d’una lesió greu de genoll, Piccini ha viscut una recuperació exigent a nivell físic i mental tal com detalla en aquesta emotiva entrevista a VCF MEDIA. Els seus bons minuts davant el Vila-real CF són una bona base a partir de la qual continuar creixent al València CF.

Sensacions positives pel seu retorn

Òbviament sento alegria i felicitat. A diferència de la darrera vegada que vaig jugar l’any passat, aquest any he entrat amb altres sensacions. Em vaig trobar molt bé, llest per competir i crec que en el poc temps que vaig jugar es va veure. L?estadi estava molt bé, ple, l?any passat no era així. La rebuda va ser molt calorosa i emocionant per a mi. Significa tancar un cercle complicat personalment.

Un procés difícil a nivell físic i mental

El que m’ha passat a mi no ho desitjo ningú, crec que molts no haurien pogut sortir d’una lesió tan complicada. Crec que, al final, quan et trobes en situacions adverses i difícils d’alguna manera ho has de reaccionar, jo ho he sabut fer. No nego que ha estat difícils tingut dies i fins i tot setmanes de baixada emocional, de dir ja no puc més i vull deixar-ho. He arribat a pensar-ho, però al final la feina sempre té la seva recompensa.

Mai no s’ha rendit

M’ha sorprès veure’m reaccionar tot això. Ha estat una lesió molt dura, amb recaigudes que no han parat durant dos anys, semblava que hi eres i després anaves dos o tres passos per darrere. Així es fa complicat. El que m’ha sorprès és la constància i les ganes de voler-hi tornar. Ho he aconseguit i estic molt orgullós de mi, en aquest moment estic molt feliç.

Victòria important davant el Vila-real CF

Va ser una victòria molt important, portàvem set partits sense guanyar, vam sortir a guanyar el partit, ho vam fer perfecte en fase defensiva, vam aprofitar les oportunitats que vam tenir en fase ofensiva i crec que cal estar contents, però continuar treballant, perquè no ens podem relaxar. Els altres equips són bons, competeixen i nosaltres hem de competir més que no pas ells i guanyar.

Mai no s’ha rendit

M’ha sorprès veure’m reaccionar tot això. Ha estat una lesió molt dura, amb recaigudes que no han parat durant dos anys, semblava que hi eres i després anaves dos o tres passos per darrere. Així es fa complicat. El que m’ha sorprès és la constància i les ganes de voler-hi tornar. Ho he aconseguit i estic molt orgullós de mi, en aquest moment estic molt feliç.

Victòria important davant el Vila-real CF

Va ser una victòria molt important, portàvem set partits sense guanyar, vam sortir a guanyar el partit, ho vam fer perfecte en fase defensiva, vam aprofitar les oportunitats que vam tenir en fase ofensiva i crec que cal estar contents, però continuar treballant, perquè no ens podem relaxar. Els altres equips són bons, competeixen i nosaltres hem de competir més que no pas ells i guanyar.

Il·lusió per continuar ajudant l’equip

Ara tenim un altre partit important, hem de confirmar el bo que hem fet, el València CF ha de jugar tots els partits per guanyar. Estic molt il·lusionat, vaig començar la pretemporada súper il·lusionat, em vaig preparar molt bé, vaig començar dues setmanes abans, però vaig tenir la lesió a l’isqui i ara em trobo bé. Estic il·lusionat perquè crec, sé i estic convençut que encara em queda molt per donar i vull donar-ho. Estic gaudint els entrenaments i els partits, si penso què he passat és una alegria immensa.

Una alegria també per a la família del vestidor

Només vull gaudir, pensar a entrenar tan bé com sigui possible i ajudar l’equip. A més de la meva família, que sap millor que ningú el que he passat, entre els meus companys hi ha hagut molts que han viscut amb mi aquesta lesió. Es crea una empatia entre nosaltres perquè m’ha passat a mi, però pot passar a qualsevol. Veure que un company torna després d’una lesió tan difícil és una alegria per a tothom. El que he sentit en entrar al camp és increïble, he sentit la calor i l’afecte que em tenen els companys i l’afició.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: