Periodistes i ‘influencers’ de mitjans especialitzats en moda coneixen l’oferta de calçat d’Avecal i Ivace Internacional

Informació i Foto: http://www.gva.es

Un total de set periodistes i ‘bloggers’ internacionals coneixerà l’oferta de la calçat i les marques de la Comunitat Valenciana en un esdeveniment organitzat per l’Associació Valenciana d’Empresaris de Calçat (Avecal) i Ivace Internacional que va començar ahir dimecres i finalitza hui 16 de novembre.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que “aquesta setmana col·laborem amb Avecal en un interessant esdeveniment amb el qual volem donar a conèixer i promocionar el calçat de la Comunitat Valenciana, amb el qual volem facilitar el coneixement de les nostres excel·lents marques de calçat, caracteritzades per la seua elevada qualitat i disseny, en els mercats de França, Alemanya, Regne Unit i Itàlia”.

“És una acció -ha continuat- que ja hem organitzat amb altres sectors com el del vi, amb bons resultats, i volem fer extensiva a altres sectors amb possibilitats d’augmentar la seua imatge de marca a través de revistes especialitzades com el calçat”.

El programa elaborat per al grup d”influencers’ ha inclòs diverses visites a empreses de calçat perquè coneguen in situ el procés productiu, el disseny i el saber fer de les marques de la Comunitat Valenciana. A més de les visites guiades per aquestes companyies, també s’ha dut a terme un ‘showroom’ en l’hotel Huerto del Cura d’Elx, en el qual han participat prop de 30 empreses mostrant els models més venuts.

En concret, el grup de periodistes i bloggers especialitzats en moda ha estat integrat per Sara Amadio, de ‘Sternefeld’, Samantha Ria, de ‘Pause Magazine’, Danner Tassone, de ‘Wonderland Magazine’, Kitty Cowell, Arnaud Gautry, Marta Stella de Marie Claire de Italia y Elisa Álvarez, de la revista ‘Telva’.

Per la seua banda, la presidenta executiva d’Avecal, Marián Cano, ha incidit que “volem potenciar que les nostres marques es posicionen com un dels principals vèrtexs productius de calçat de qualitat en el món. Amb aquesta visita poden tenir una visió dels diferents models de negoci que tenim a la Comunitat, del saber fer del sector i de la qualitat de les nostres col·leccions”.

Compartir Periodistes i

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: