Perez Macián “El bipartit de Castelló utilitza els diners dels Pressupostos Participatius per pagar els sobrecostos de la remodelació de Maestria”

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, retreu al bipartit les promeses que van fer als castellonencs i que PSOE i Compromís no han estat capaços de complir, enganyant i decebent amb el fracàs que han suposat els Pressupostos Participatius.

Macián: “No només no executen el que van demanar els veïns, sinó que dels 1,6 milions d’euros -que s’hi han de destinar als projectes triats per votació popular-, 126.907 euros els destinen a tapar el forat del sobrecost que ha suposat la remodelació de Mestratge. Una remodelació que des de l’associació de veïns han criticat perquè no té res a veure el que s’ha fet amb el projecte inicial que els van prometre “.

Cal recordar que dels 13 projectes que s’anaven a fer amb càrrec als 1,6 milions dels Pressupostos Participatius de 2017, el bipartit només ha executat el tatami municipal i està executant el jardí vertical, només dues actuacions (les de menor import ), quedant-se la resta de projectes en l’aire i perdent-se més d’un milió d’euros, perquè el compromís era executar-los abans de final d’any.

En una de les visites durant les obres, la portaveu popular, Begoña Carrasco i el portaveu adjunt, Juan José Pérez Macián, van recollir el malestar dels veïns per les deficiències detectades en les voreres, amb una inclinació perillosa; la reducció del nombre de desguassos; portes d’habitatges i comerços a la mateixa altura del carrer, el que porta a témer inundacions perquè les escorrenties d’aigua entraran amb facilitat en els habitatges … etc. “A principis de novembre instem el bipartit a corregir les deficiències que estaven denunciant els propis veïns i no ho han fet, el descontentament és generalitzat al barri, se senten enganyats”, apunta Macián.

“El que havia de ser la gran poma, la remodelació urbanística estrella de l’alcaldessa i del regidor Rafa Simó, ha acabat sent la” repera “pel cansament i la decepció que aquesta actuació ha generat entre els veïns”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: