Pérez Llorca: “Els senadors territorials elegits pel GPP es deixaran la pell per defensar els interessos de la Comunitat Valenciana”

El portaveu adjunt del GPP, Juan Francisco Pérez Llorca ha afirmat avui que “els tres senadors territorials designats avui a proposta del GPP deixaran la pell per defensar els interessos de la Comunitat Valenciana a la Cambra Alta”.

“Estic segur que tant els senadors elegits avui com els diputats i senadors que van ser elegits diumenge passat 23J tenen clar que són la veu de les nostres grans reivindicacions. Els diputats i senadors del PPCV treballaran dur perquè tinguem el finançament, l’aigua i les inversions que necessita aquesta terra per continuar creixent, generant llocs de treball i garantir els serveis socials bàsics”, ha assegurat.

En aquest sentit, Pérez Llorca ha afirmat que “espera la mateixa implicació per part de la resta de senadors del PSPV i de Compromis, elegits avui. No tinc cap mena de dubte que el que ha estat President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, fins fa unes setmanes i que va perdre les eleccions del passat 28M sabrà anteposar els interessos dels valencians als seus propis i als del seu partit”.

El portaveu adjunt del GPP, Juanfran Pérez Llorca ha destacat “el caràcter més moderat d’Enric Morera davant de Carles Mulet de cara a futures negociacions entre el PPCV i Compromís per poder assolir acords en assumptes importants”.

“Compromís ha fet una elecció des de la moderació i el respecte a les institucions. És important que el partit nacionalista tingui representants moderats al Senat i al Congrés. Han de deixar els embolics interns per preocupar-se per treballar pels problemes i necessitats dels valencians”, ha afirmat.

Pérez Llorca ha asseverat que “des del GPP volem arribar a acords amb totes les forces polítiques representades a les Corts i ho hem demostrat ja des de l’inici de la legislatura quan vam propiciar que a la Mesa estiguessin representades totes les forces de la cambra. Volem que sigui la legislatura de la unió i dels consensos i per això necessitem més representants del talent de Morera i memos del sectarisme de Mulet”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: