Pérez Fenoll: “El PPCV derogarà aquest any la taxa turística de Puig i impedirà que arribi a aplicar-se”

El portaveu de Turisme del Grup Popular a les Corts, Manuel Pérez Fenoll, ha afirmat avui que el PPCV derogarà aquest any la taxa turística de Puig i impedirà que s’arribi a aplicar”.

El diputat del GPP ha assenyalat que el 2023 “ha començat amb l’ombra de l’aplicació de la taxa turística i acabarà sense perquè el PPCV la derogarà quan arribi a la Generalitat”. Així, Pérez Fenoll ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat al sector, “maltractat en els darrers anys per un tripartit obsessionat amb un dels principals sectors de la Comunitat Valenciana”.

El portaveu de Turisme ha assenyalat “l’injust” d’establir una taxa turística “que no hauria d’haver tingut lloc mai, però encara menys quan el sector comença a recobrar el pols després dels anys de pandèmia”. “Afortunadament el sector pot respirar tranquil, perquè el compromís del PPCV i del seu president, Carlos Mazón, és derogar aquest impost així que arribi a la Generalitat”.

Pérez Fenoll ha criticat, així mateix, la “covardia” de Puig respecte a l’impost turístic. “El que ha fet Puig durant tota la tramitació ha estat fer balons fora. D’una banda, deia que no era moment d’aprovar la taxa i de l’altra es va plegar, i amb ell tot el PSPV, davant dels socis de Compromís i de Podem”.

“I tot per mantenir la butaca i finalment passar la responsabilitat als ajuntaments, que tindran la potestat d’aplicar-la o no”, ha indicat, alhora que ha recordat que hi ha ajuntaments del PSPV que han dit que no l’aplicaran. “No té cap sentit”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: